Blog

 

Groene voornemens 2024

Als allereerst wens ik jullie een fantastisch 2024 met veel liefde en gezondheid. In deze periode komen de goede voornemens weer om de hoek kijken en zelf heb ik er natuurlijk ook een paar. Voornamelijk mijn duurzame pad verder volgen en uitbreiden.

Lees meer »

Liever geen plastic voor je baby!

Waarom wil je liever geen plastic voor je baby? Misschien heb je dit artikel van de NOS (Baby’s krijgen microplastics binnen) wel gelezen en het maakte in mijn omgeving nogal wat los. Baby’s die door het drinken uit flesjes ongemerkt miljoenen deeltjes microplastic doorslikken is schokkend. Dit gebeurd als plastic producten met heet water worden gesteriliseerd of dat er voeding met heet water wordt bereid. 

Lees meer »

Tips voor een duurzame peuter verjaardag

Onze ondertussen niet zo kleine Livia is 2 jaar geworden. In acht nemend met de maatregelen hebben we het gevierd en ze is weer enorm verwend. Ik heb geprobeerd voor haar verjaardag zo duurzaam mogelijke keuzes te maken en daarom deze blog met tips voor een duurzame peuter verjaardag.

Lees meer »

Tips voor het kiezen van een kraamcadeau

Het is altijd lastig om een origineel kraamcadeau of babyshowercadeau te vinden gezien er een enorm groot aanbod is. Daarom heb ik drie tips die ik altijd hanteer bij mijn kraamcadeaus of die ik zelf erg leuk vond om te krijgen.  

 

Lees meer »

Het mooie merk BiNKi

Het Nederlandse merk BiNKi was een van de eerste merken de ik toevoegde aan de webshop. Waarom? Vanwege hun unieke sluiting en kijk op duurzaamheid die uitstekend past bij Leave Love Behind. Vandaar deze blog om dit mooie merk even goed in de spotlight te zetten!

Lees meer »