Over ons

Ik ben Mareike, 31 jaar oud en trotse moeder van dochter Livia (3 jaar oud). Net als vele ouders (in spé) werd ik tijdens mijn zwangerschap overspoeld door het enorme aanbod aan babyproducten en wist ik niet goed wat ik moest kiezen. Daarom kocht ik maar gewoon de gebruikelijke producten. Want ja, zo doen alle nieuwbakken papa's en mama's dat toch?

Waarom duurzame babyproducten? 

Toen ik merkte dat de huid van Livia helemaal niet goed reageerde op de standaard producten, ging ik op zoek naar alternatieven en werd ik mij meer bewust van de keuzes die ik maakte. Zijn dit eigenlijk wel de beste producten voor haar en voor onze planeet? Wat wil ik mijn dochter meegeven en vooral in welke wereld hoop ik dat zij kan leven?

 

Mijn dochter reageerde supergoed op haar nieuwe, duurzame producten en ook ik werd er een stuk gelukkiger van. Dat gevoel gun ik alle ouders (to be). Met Leave Love Behind draag ik mijn steentje bij aan een mooiere wereld en wil ik vooral een hele berg liefde achterlaten voor onze volgende generaties. Daarom zijn alle producten in deze shop zo duurzaam mogelijk en met veel zorg uitgekozen. Dat houdt in dat bijvoorbeeld de verzorgingsproducten niet op dieren zijn getest, geen schadelijke stoffen bevatten en de rompers en hydrofiele doeken GOTS-gecertificeerd zijn. 

 

Ik blijf op zoek naar producten om het assortiment uit te breiden en onze wereld nog duurzamer te maken. Heb jij een goede suggestie? Laat het me dan vooral weten: info@leavelovebehind.nl.

 

Liefs, 

 

Mareike 

 

Samenwerken? Stuur een mail.

Mareike Pietch Leave Love Behind